Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien

Beställ via mail, betala vid leverans

149 kr

inkl porto : 123 25 563 06
(maila namn och adress till info@amarien.se)

213 sidor härlig högläsning, 6-10 år

Färgillustrationer i akvarell

För modiga femåringar och andra äventyrslystna

Allt är som vanligt hemma hos Jenny. Nästan, hennes bästa kompis Emma ska sova över för första gången. På natten händer något med mjukdjuren. Barnen följer spåret och hamnar i landet Amarien.

Detta är starten på en hissnande historia där landet måste räddas och prinsessans förtrollning brytas. Här finns sjöjungfrur och trollkarlar. Här finns kungar och prinsessor men framförallt ett fantastiskt och spännande äventyr.


Jenny och Emma följer kaninerna över bron


Markarius i fågelburen


Drottning Aria och tvillingarna äter frukost


Storkocken


Trollen dansar


Prinsesskaninen måste få tag i nyckelnLänkar:

Beställ boken här

213 sidor härlig högläsning

Färgillustrationer i akvarell

Läs-själv tips!

149 kr

inkl porto

: 123 25 563 06

ange adress i swishmedelande eller via mail

info@amarien.se


Länk till boken:

Bokmysan

En mysig, lättläst och lagom spännande bok med härligt annorlunda illustrationer! Berättelsen har ett fint flyt och skulle passa jättebra för högläsning i skolan eller före läggdags! Historien bjuder på lagom mycket spänning för de mindre barnen. Jag älskar att morfar och barnbarn hittat på historien tillsammans! Bokens första mening: Jenny vaknade av att solen sken in genom sovrumsfönstret. 3/5 valar 🐳🐳🐳! Tack så mycket @vistoforlag och @amarien.se för att jag fick läsa! 💖


Karin Askerin Författare

Jag har läst Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien av Hans Wilhelmsson och Isabella Dautovic, boken är utgiven av Visto förlag 2020. Jenny och Emma är bästa kompisar och för första gången ska Emma sova över hos Jenny. Båda är förväntansfulla och har bäddat på golvet så att de ska kunna ligga och viska till varandra. Emma har med sig sin gosedjurskanin och Jenny har sin, de brukar leka att kaninerna är kusiner. På natten händer något med kaninerna och Jenny och Emma följer efter. De hamnar i ett annat land, landet Amarien. I Amarien möter de prinsessor, troll, apor, dromedarer, trollkarlar, sjöjungfrur och många andra under ett spännande och sagolikt äventyr. Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien är verkligen en sagolik, spännande och händelserik historia. Jag fastnade för boken redan på första sidan, för att den är mysig, spännande och så blev jag nyfiken på vad som skulle hända. Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien har 211 sidor och språket flyter fint och passar både för högläsning och att läsa själv för den med läsvana. Illustrationerna som är mysiga i ljusa färger förstärker karaktärer och handling och i början av boken finns en bild och kort beskrivning av varje karaktär eller figur som gör det lätt att hänga med. Boken riktar sig främst till barn i åldern 6-10 år och det tycker jag är en bra riktlinje. Boktips! Tack @vistoforlag för recensionsexemplar! 🙏💕


Celia Young

Köpte boken häromdagen. Har nu ägnat en heldag med min 5 åriga dotter i Amariens magiska värld. När vi lekte på lekplatsen var det 4 andra barn som ville vara med och alla fick vara med på skeppet då vi seglade ifrån den elaka drottningens sjörovare. Tack för jättefin bok som verkligen fångat min dotters fantasi.


Jasmina 3

💕💕Denna bok har ett riktigt härligt äventyr i sig bland övernaturliga väsen.Det är en riktigt härlig bladvändare som passar från 6år 💕 uppåt.Häng med Jenny och Emma på deras härliga äventyr i denna underbara, spännande, mystiska barnbokSom även har vackra illustrerade bilder i sig. Den får 5 av 5 💕💕💕;Tack för att ni gav mig Chansen till att läsa denna Spännande bok och Vackra Tack!


bokslukarfeministen

Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien av Hans Wilhelmsson och Isabella Dautovic. Jennys bästa kompis Emma ska sova över hos henne för första gången och på natten händer någonting med deras mjukisdjur. Mjukisdjuren börjar röra på sig och gå iväg. De två vännerna följer efter mjukisdjuren och hamnar i landet Amarien. Vännerna måste hjälpa till att rädda landet och bryta den förtrollning som drabbat landets prinsessa. Det är en väldigt spännande historia även om den ibland känns lite jäktad. I början av boken finns det beskrivningar och bilder av alla karaktärer vilket jag gillar eftersom det gör det lättare att hänga med i handlingen eftersom boken har relativt många karaktärer. Den är även relativt lättläst och har ett enkelt språk vilket gör den till en lättsam läsupplevelse fast händelserna i sig är spännande och intressanta. Av mig får den ⭐⭐⭐/5.